BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πυροβόλησε με περίστροφο συγγενή του 80χρονος

ΑΠΟ GoZakynthos News Team
Κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 80χρονος Ζακυνθινός που πυροβόλησε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, 60χρονο συγγενή του!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομική Διεύθυνση, οι δύο άντρες συνεπλάκησαν , για προσωπικούς όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία λόγους, το απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου στην Καλλιθέα του Δήμου Αλυκών. Ο 80χρονος φέρεται να πυροβόλησε τρείς φορές κατά του συγγενή του τραυματίζοντας τον στην τραχηλική χώρα.
Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε αρχικά από πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο και οι οποίοι στην συνέχεια ειδοποίησαν την αστυνομία οπότε και ο άντρας συνελήφθη, ενώ ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Στην κατοχή του 80χρονου βρέθηκε ένα περίστροφο μάρκας Smith and Wesson διαμετρήματος 0,38 mm, το οποίο κατείχε παράνομα, ενώ μόνος του παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Αλυκών και ένα κυνηγετικό όπλο που είχε στην οικία του, επίσης παράνομο.