BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καμμένος: Καμία αμφιβολία για το χρηματισμό πολιτικών στην υπόθεση Siemens


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολιτικοί πληρώθηκαν για την υπόθεση Siemens Τo θέμα είναι να βγουν όλα τα ονόματα», τόνισε, μιλώντας στο Real Fm, o βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος «Θα βγάλουμε άκρη, γιατί αλλιώς θα ξεφτιλιστούμε», πρόσθεσε και επεσήμανε πως «η άποψη των πολιτών είναι ότι οι Εξεταστικές Επιτροπές γίνονται, προκειμένου οι πολιτικοί να καλύψουν τους συναδέλφους τους, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει πια στο όριο η εμπιστοσύνη των πολιτών στους πολιτικούς».

«Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά μας φτύνουν, γιατί όλοι πιστεύουν ότι όλοι συμμετέχουμε σε μία συγκάλυψη. Η εξεταστική για τη Siemens αποτελεί ένα στοίχημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι πολιτικοί πληρώθηκαν. Υπάρχουν ομολογίες στη Γερμανία, από εκείνους που έδιναν τα λεφτά. Άρα, ότι υπάρχει πολιτικό χρήμα στην υπόθεση Siemens, είναι δεδομένο», συμπλήρωσε

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «ήδη υπάρχουν ονόματα, υπάρχουν λογαριασμοί πολιτικών, οι οποίοι έχουν πάρει χρήματα σε offshore εταιρίες, οι οποίες ανοιγόμενες, δείχνουν ότι πρόκειται για offshore συγγενικών τους προσώπων. Δεν υπάρχει λοιπόν αμφιβολία ότι θα βγουν, το θέμα είναι να βγουν όλοι. Σε ότι αφορά το C4i, (...) δεν υπάρχει κανένα δεδομένο ότι θα αφήσουμε οποιαδήποτε υπόθεση, η οποία δεν θα διερευνηθεί. Το βασικό μας μέλημα, είναι να ακολουθήσουμε τους δρόμους του χρήματος. Και στην υπόθεση του C4i, υπάρχουν δρόμοι χρήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.