BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίς Μπουρούση και Κλέιζα!

Ασχημα ήταν τα νέα για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Ολυμπιακό, καθώς οι Γιάννης Μπουρούσης και Λίνας Κλέιζα δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Σαββάτου (27/2) και η παρουσία τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (28/2, 22:00GR, ΣΚΑΪ) θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Δύσκολα με ΠΑΟ ο Μπούρου

Ο έλληνας σέντερ χρειάζεται ξεκούραση και ως εκ τούτου δεν προπονήθηκε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, καθώς ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος λόγω της νέας γρίπης από την οποία είχε προσβληθεί προ ολίγων ημερών. Το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αν και ο δράκος ενδέχεται να τον προφυλάξει.

Αναφορικά με την περίπτωση του λιθουανού φόργουορντ τα δεδομένα ναι μεν είναι εις βάρος του, αλλά οι πιθανότητες να αγωνιστεί σαφώς περισσότερες σε σχέση με τον συμπαίκτη του. Ο έμπειρος άσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, οι οποίες έγιναν πιο έντονες μετά τον αγώνα με την Τσιμπόνα την Τετάρτη (24/2). Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες πολύ δύσκολα θα τον αφήσει εκτός δωδεκάδας ο τεχνικός των ερυθρόλευκων για την μεγάλη αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.