BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Απέδρασε με Κωνσταντινίδη

Τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης κατέκτησε στη Ρόδο ο Πανσερραϊκός νικώντας με 1-0 τον Διαγόρα. Αυτή η νίκη ενδέχεται να αποδειχτεί χρυσάφι για τους σερραίους καθώς έφτασαν τους 28 βαθμούς σκαρφαλώνοντας στην 11η θέση, εκεί όπου βρίσκεται και η Δόξα Δράμας.Οι φιλοξενούμενοι που τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες πήραν βαθμολογική ανάσα. Απο την άλλη οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού, αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, δημιούργησαν φάσεις στην αντίπαλη εστία αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ετσι έμειναν στους 29 βαθμούς και την 8η θέση.

Πρόγραμμα/Βαθμολογία

Το ματς δεν είχε γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες είχαν στο μυαλό τους να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Οι
φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί από τα άκρα με τους Μπανγκουρά και Τάντιτς ενώ οι γηπεδούχοι με κάθετες πάσες των Σπάρταλη και Ρούσεφ.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν φτωχό με τον Πανσερραϊκό να επιχειρεί να πιέσει ψηλά τον Διαγόρα ώστε να προκαλέσει το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και τους ροδίτες να καλύπτουν ωραία τους χώρους χωρίς να αφήνουν έτσι περιθώρια στην ομάδα του Κοκότοβιτς να κάνει παιχνίδι. Στο 39ο λεπτό σημειώθηκε η μεγάλη φάση στον αγώνα όταν ο πιο κινητικός παίκτης του Διαγόρα Σπάρταλης σούταρε απέναντι από των τερματοφύλακα των μακεδόνων, με την μπάλα να περνά αουτ. Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού έδειχνε να πατά καλύτερα στο γήπεδο όσο περνούσαν τα λεπτά και στο 44' απείλησε ξανά , αυτή τη φορά με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ακόστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι αφού ο Διαγόρας πρέσαρε όσο πιο ψηλά μπορούσε και ο Πανσερραϊκός αμυνόταν με διπλή ζώνη άμυνας ,ενώ στο 57' έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Βοσκόπουλου. Ολα άλλαξαν όταν ο Πανσερραϊκός στην πρώτη του κλασική ευκαιρία στο ματς στο 67' άνοιξε το σκορ. Ο Γεωργιάδης σέντραρε και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα παρά τις προσπάθειες των παικτών του Διαγόρα. Ο Πανσερραϊκός τελείωσε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπανγκουρά, καταφέρνοντας να διαχειριστεί ως το τέλος το προβάδισμα του στο σκορ.

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Γεωργιάδης (90' Τράκις), Μπανγκουρά, Τάντιτς (90' Γεωργίου), Κωνσταντινίδης (83' Γκεσόφσκι ), Παπάζογλου, Μιχαήλ, Ζαπρόπουλος

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Κωνσταντινίδης, Σπάρταλης (65' Γεωργιάδης ), Ρούσεφ, Τριανταφύλλου, Κατερίνης, Ακόστα (68' Ταραχούλσκι), Τσιάτσιος, Πουλόπουλος, Παύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.