BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Φήμες για σχέση Παπακαλιάτη - Νομικού!!!


Δεν πρόλαβε να μπει το νέο Έτος και τσουπ έσκασε φήμη για νέο ζευγάρι στη showbiz. Και μάλιστα τρανταχτό, αφού μία που διάβασα το δημοσίευμα και μία που μου έπεσε από τα χέρια το περιοδικό. Τα έχει η Δούκισσα Νομικού με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; Μα γίνεται, μα είναι δυνατόν; Και ο Νίνο; Έμεινε μπουκάλα; Μη χολοσκάς και άλλα δημοσιεύματα τον στέλνουν στην αγκαλιά της... Άννας Βίσση. Ναι, ναι. Και μετά ήρθαν οι μέλισσες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νομικού χώρισε με το Νίνο (πότε πρόλαβαν, αφού τις προάλλες ήταν στο μαγαζί που άδει) και τα έμπλεξε με τον Παπακαλιατη, ο οποίος έπεσε ξερός με το που την είδε στον «Όμορφο κόσμο». Είχε πάει καλεσμένος και αντί να μιλήσει για το «4» έπαθε ντρουβουτζά με την Δούκισσα. Και μόλις έμαθε ότι εκείνη έμεινε σόλο, την προσέγγισε. Όσο για τη σχέση της με το Νίνο; Αυτή έληξε άδοξα. Σνιφ, σνιφ. Πάνω που είπαν να μείνουν μαζί.

Τώρα, πώς γίνεται τις προάλλες να ήταν στο μαγαζί που τραγουδάει ο Νίνο; Μάλλον, η Βίσση θα τους έμαθε για τις πολιτισμένες σχέσεις δύο πρώην...Χοχο. Πάντως, αυτή την εβδομάδα ρωτούν την Δούκισσα σε περιοδικό «πότε έγραψαν κάτι αναληθές για εκείνη» και απάντησε: «Την προηγούμενη εβδομάδα». Οπότε, μπορούμε να καταλάβουμε πού αναφέρεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.