BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Φονική ενέδρα σε χρηματαποστολή

Τραγική κατάληξη είχε η απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου, στη Βάρη.

Ο 45χρονος υπάλληλος ασφαλείας, πατέρας τριών παιδιών, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από επίδοξους ληστές και διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ειδικότερα, το μεσημέρι δύο υπάλληλοι σεκιούριτι μόλις είχαν παραλάβει τα χρήματα από το πολυκατάστημα Jumbo της περιοχής, όταν τέσσερις άγνωστοι τους έστησαν ενέδρα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν δύο κλεμμένα φορτηγάκια και μόλις πλησίασε η χρηματαποστολή, έβαλαν φωτιά στο ένα, προκειμένου να τους κλείσουν το δρόμο.

Οταν οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής σταμάτησαν, ο ένας εκ των δραστών πυροβόλησε τον σεκιουριτά και τον τραυμάτισε στο κεφάλι. Ο δεύτερος σεκιουριτάς πρόλαβε και ασφάλισε τις πόρτες του οχήματος της χρηματαποστολής με συνέπεια οι επίδοξοι ληστές να μην κατορθώσουν να αρπάξουν τους σάκκους με τα χρήματα.

Μετά την απόπειρα οι κακοποιοί εκτιμάται ότι διέφυγαν με μοτοσικλέτες και αναζητούνται.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες γνώριζαν για τη χρηματαποστολή και το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε και για αυτό έστησε παγίδα στους υπαλλήλους της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.