BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στο τηλεοπτικό κανάλι «Antenna» για τον Γιούρι Γκέλερ


Πρόστιμο 30.000 ευρώ επέβαλε το ΕΣΡ στο τηλεοπτικό κανάλι «Antenna» για την εκπομπή «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ» της 24ης/10/2009, 21.00-24.00, για «απεικόνιση ασυνήθιστων εργαλείων, ή μεθόδων, που μπορεί να προκαλέσουν πόνο ή κίνδυνο». Μειοψήφισαν ο Ιωάννης Παπακώστας, η Εύη Δεμίρη και η Ιρις Αυδή, που πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ.
Πρόστιμο 15.000 ευρώ στον καθένα επέβαλε το ΕΣΡ στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Alter» και «Star» για μετάδοση αποσπασμάτων από την εκπομπή του Antenna «Ο διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ». Μειοψήφισε η Εύη Δεμίρη, που πρότεινε πρόστιμο 30.000 ευρώ για το κάθε κανάλι. Αποσπάσματα της συγκεκριμένης εκπομπής μεταδόθηκαν από τον «Alter» στην εκπομπή «TV Weekend» και από τον «Star» στην εκπομπή «Πρωϊνή Μελέτη».

Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε και στο τηλεοπτικό κανάλι «Alpha» για την εκπομπή «Δέστε τους» για προβολή σκηνών τρόμου και προστασία ανηλίκων, καθώς οι βίαιες σκηνές προβλήθηκαν σε ώρα παιδικής τηλεθέασης. Μειοψήφισαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ.

Απορρίφθηκε, τέλος, η αίτηση που είχε υποβάλει το «Κανάλι 1» του νομού Ευβοίας για βεβαίωση νομίμου λειτουργίας και ανακλήθηκε η βεβαίωση νομίμου λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Βερενίκη» του νομού Λασιθίου, καθώς διαπιστώθηκε από το ΕΣΡ ότι έχει διακοπεί η λειτουργία του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.