BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Μεγάλη καταστροφή για Σαββόπουλο, Φραγκούλη


Μεγάλη ατυχία για τους δύο γνωστούς εκπροσώπους της έντεχνης μουσικής. Ο λόγος για τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Μάριο Φραγκούλη, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν από πυρκαγιά.

Στάχτη έγινε η εξοχική κατοικία του Διονύση Σαββόπουλου στο Μούρεσι Πηλίου. Όσοι είχαν φιλοξενηθεί στο σπίτι έχουν να λένε πως ήταν μια κατασκευή μοναδικής αρχιτεκτονικής και ταίριαζε απόλυτα με το τοπίο. Δυστυχώς, δεν απέμεινε τίποτα. Οι πυροσβέστες έδωσαν σκληρή μάχη με τις φλόγες για περισσότερες από 4 ώρες, χωρίς όμως να καταφέρουν να το σώσουν. Τα μόνα που κατάφεραν να διασωθούν ήταν οι βοηθητικοί χώροι και οι ξενώνες που στεγάζονται γύρω από το κεντρικό οίκημα. Τη στιγμή που οι φλόγες έζωσαν την κατοικία του αγαπημένου τραγουδοποιού ευτυχώς δεν βρισκόταν κανείς μέσα.

Από την άλλη, στη Νέα Σμύρνη στο σπίτι του Μάριου Φραγκούλη κινδύνεψε η ζωή δύο συγγενικών του προσώπων, που βρίσκονταν την ώρα που ξέσπασε η φωτιά μέσα στο σπίτι του γνωστού καλλιτέχνη. Η φωτιά, που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα στο τζακούζι, ξεκίνησε από το ισόγειο και επεκτάθηκε γρήγορα και στους υπόλοιπους χώρους του κτιριού. Ευτυχώς, η πυροσβεστική έφτασε άμεσα και παρά τις σοβαρότατες υλικές ζημιές, το ακίνητο δεν έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Ο Μάριος Φραγκούλης βρισκόταν στις ΗΠΑ όταν ενημερώθηκε για το συμβάν και ανησύχησε ιδιαίτερα κυρίως για τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και τις φθορές που προκλήθηκαν στο σπίτι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.