BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Βροχερός καιρός και ισχυροί άνεμοι

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι πρόσκαιρα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα στη Δυτική Ελλάδα ενώ έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται την Τρίτη κυρίως στο Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρωτική Στερεά.
Οι συνέπειες της κακοκαιρίας στοίχισαν τη ζωή ενός 46χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο ρέμα της Σούτσας στο Δήμο Χασίων Γρεβενών. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε 200 μέτρα από το ρέμα και ο ίδιος 500 μέτρα πιο μακριά.Σε αντίστοιχη περίπτωση στην Πέλλα, ο 42χρονος συνεπιβάτης Ι.Χ. αυτοκινήτου αγνοείται, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στον ποταμό Μπέλιτσα. Μαζί του ήταν η γυναίκα και η κόρη του που κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο και να σωθούν. Η οικογένεια επέστρεφε από αρραβώνα. Προβλήματα σοβαρά παρατηρήθηκαν και σε άλλες περιοχές, όπου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.