BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δέρμα: το πιο σέξι τρεντ της σεζόν!

Το ύφασμα-κλειδί γι’ αυτή τη σεζόν δεν είναι άλλο από το δέρμα, που φέτος κάνει δυναμικό comeback και θα το δεις σε όλα: φούστες, φορέματα, κολάν, παντελόνια, εσώρουχα! Το δέρμα δεν ταιριάζει πλέον μόνο στις ροκ σταρ αλλά γίνεται ένα υλικό που κοσμεί σχεδόν ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Από τη φλογερή κόκκινη μέχρι τη σκοτεινή μαύρη εκδοχή του, το δέρμα είναι must και επειδή αργά ή γρήγορα θα αποκτήσεις κάποιο δερμάτινο κομματάκι, διάβασε παρακάτω πώς θα το φορέσεις για να εντυπωσιάσεις!
Χρώματα: τα δερμάτινα κομμάτια που θα δεις και θα φορέσεις φέτος θα είναι κυρίως μονόχρωμα και σε γήινους τόνους. Το τρέντι γκρι, το διαχρονικό μαύρο, το γήινο καφέ και το φλογερό κόκκινο θα σου κόψουν την ανάσα φέτος στη δερμάτινη εκδοχή τους!

Η Ριάνα ξέρει καλά πως το δέρμα
τη μεταμορφώνει στη σκηνή, ενώ η
Βικτόρια Μπέκαμ δεν αποχωρίζεται τις
τρέντι ψηλές μπότες!Δερμάτινα εσώρουχα: το δέρμα με μεγάλη ευκολία μεταφέρεται και κάτω από τα ρούχα σου, με λωρίδες δέρματος να κοσμούν τα εσώρουχα σου και σε κάνουν να νιώθεις πιο σέξι από ποτέ. Οι δερμάτινοι κορσέδες είναι αντιπροσωπευτικοί του είδους. Αν δε φοβάσαι να το τολμήσεις ένας στενός δερμάτινος κορσές μπορεί να φορεθεί και ως ρούχο για έξω κάτω από ένα δερμάτινο τζάκετ! Μην το προτιμήσεις αν δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον πανικό που θα προκαλέσεις!
Δερμάτινα αξεσουάρ: φυσικά η δερμάτινη τσάντα, τα γάντια και η ζώνη δεν είναι κάτι καινούργιο! Κάθε χρόνο αυτή την εποχή, τα δερμάτινα αξεσουάρ επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Τη φετινή όμως σεζόν τα δερμάτινα κολάν θα γίνουν το δεύτερο δέρμα σου. Επίλεξε μαύρο εφαρμοστό δερμάτινο κολάν που φτάνει μέχρι ψηλά τη μέση με δερμάτινες μαύρες μπότες και άφησε τους άλλους με το στόμα ανοιχτό!
Δερμάτινες μπότες: αν δε φοβάσαι να γίνεις εκκεντρική προτίμησε τις δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο με μίνι δερμάτινη φούστα σε total black look για εμφανίσεις γεμάτες μυστήριο και δε θα χάσεις!

Προτίμησε τη στράπλες εκδοχή του
δερμάτινου φορέματος και εντυπωσίασε
αλά Αντζελίνα Ζολί και Ρόμπιν
Ράιτ Πεν !Δερμάτινο παντελόνι: για να το νιώσεις στο πετσί σου! Για το βράδυ συνδύασε το με δερμάτινο μπούστο για rock chic εμφανίσεις, ενώ μπορεί να φορεθεί άψογα και με λευκό πουκάμισο για πιο casual looκ.
Δερμάτινο τζάκετ: το απόλυτο κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου! Πρόκειται για μια αγορά-επένδυση είτε επιλέξεις τη διαχρονική μαύρη εκδοχή του είτε ως πιο τολμηρή σε κερδίσει το καμιλό, το σκούρο καφέ ή το έντονο κόκκινο!
Κοντό τζάκετ: το κοντό τζάκετ, εκτός από πολύ στιλάτο είναι άνετο και ευκολοφόρετο και άρα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες! Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό κερδίζοντας μόνο βλέμματα θαυμασμού!
Μακρύ τζάκετ: τόλμησε να παντρέψεις δύο τρέντ και βγες κερδισμένη! Επίλεξε μακρύ δερμάτινο παλτό με όγκο στους ώμους και όλοι θα πιστεύουν ότι το έσκασες από ντεφιλέ μόδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.