BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σε κατακόρυφη πτώση το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος

Σε κατακόρυφη πτώση το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος. Η θερμοκρασία θα κατέβει κατά 6 με 8 βαθμούς, ενώ θα επικρατήσουν και θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο. Επίσης θα υπάρξουν βροχές στα ανατολικά και στα νότια, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς, πιθανότητα δε το βράδυ να υπάρξει πρόσκαιρη χιονόπτωση στην κορυφή της Πάρνηθας. Στη Βόρεια Ελλάδα ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 – 17 βαθμούς C.
Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν χαμηλές μέχρι τη Δευτέρα, ενώ από Τρίτη προβλέπεται άνοδος.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά. Πρόσκαιρη χιονόπτωση στα ανατολικά ορεινά του νόμου. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική πτώση.
Την Κυριακή προβλέπεται βελτίωση στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι και 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.