BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σε δίκη οι γιατροί της Αν Νικόλ Σμιθ

Δικαστής προσήγαγε σε δίκη τον πρώην σύντροφο και δύο γιατρούς της Αν Νικόλ Σμιθ σε σχέση με το θάνατό της το 2007.
Δικαστής της Καλιφόρνια διέταξε την Παρασκευή την προσαγωγή σε δίκη του συντρόφου και δύο γιατρών της πρώην ηθοποιού και μοντέλου του Πλεϊμπόι, Αν Νικόλ Σμιθ, με τις κατηγορίες ότι ενίσχυσαν τον εθισμό της σε συνταγογραφούμενα ναρκωτικά.

Η 39χρονη Σμιθ, της οποίας η ζωή ως μοντέλο, σταρ της τηλεόρασης και νεαρή σύζυγος ενός ηλικιωμένου εκατομμυριούχου ήταν τροφή για τις εφημερίδες ταμπλόιντ και τα περιοδικά για διασημότητες, πέθανε από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων ναρκωτικών το Φεβρουάριο του 2007.

Εις βάρος του για πολύ καιρό συντρόφου της, Χάουαρντ Κ. Στερν, απαγγέλθηκαν 11 κατηγορίες για κακούργημα, περιλαμβανομένης της χορήγησης ελεγχόμενης ουσίας σε εθισμένο χρήστη και απόκτηση με δόλο συνταγής για ναρκωτικά.

Η δρ Κριστίν Ερόσεβιτς και ο δρ Σάντιπ Καπούρ αντιμετωπίζουν από έξι κακουργηματικές κατηγορίες, περιλαμβανομένης της παράνομης συνταγογράφησης ελεγχόμενης ουσίας σε εθισμένο χρήστη. Και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες συνωμοσίας για διάπραξη εγκλήματος.

Οι Στερν, Ερόσεβιτς και Καπούρ δήλωσαν ότι είναι αθώοι. Αν καταδικαστούν, αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης πέντε και πλέον ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.