BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συνέδριο για την προστασία του περιβάλλοντος στη Λάρισα


Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου (ΣΙΕΠΤ) θα πραγματοποιήσει διημερίδα για την προστασία του περιβάλλοντος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, στις 16 και 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ναυτεμπορική».

Σκοπός της διημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα περιβαλλοντικά θέματα και η ανάδειξη του ρόλου των ΜΜΕ, τα οποία σε συνεργασία με τις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καλούνται να συμβάλλουν στην ενεργοποίηση του θεσσαλικού πληθυσμού για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το εν λόγω συνέδριο θα περιλαμβάνει αρκετές ενότητες όπως η ανακύκλωση σκουπιδιών-συσκευών, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η προστασία του φυσικού πλούτου από τις ανθρώπινες παρεμβάσεις.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λάζαρος Μελετιάδης, δήλωσε ότι το εν λόγω συνέδριο πραγματοποιείται στη Θεσσαλία, καθώς είναι από τις πιο ευάλωτες περιοχές στις κλιματικές αλλαγές που αναμένεται να υποστεί η χώρα, με την ελπίδα να αποτελέσει πρότυπο και μελλοντικά να πραγματοποιηθεί και σε άλλες περιφέρειες.

Στο συνέδριο μεταξύ των άλλων, θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες, κυβερνητικοί εκπρόσωποι, εκπρόσωποι κομμάτων, Δήμων και Κοινοτήτων, περιβαλλοντικές οργανώσεις και εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσσαλικών Νομαρχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.