BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεκρός ο Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου Βασίλης Πατσούρης


Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, στην θαλάσσια περιοχή των Βασιλικών Ζακύνθου (θέση Πόρτο Μπανάνα), ο αστυνομικός διευθυντής του νησιού, Βασίλης Πατσούρης.

Ο Βασίλης Πατσούρης ήταν 51 ετών. Είχε μπει στην αστυνομία το 1978 και για πολλά χρόνια υπηρετούσε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Γ.Α.Δ.Α. Την θέση του αστυνομικού διευθυντή Ζακύνθου ανέλαβε μετά από μετάταξη τον περασμένο Μάρτιο. Οι συνάδελφοί του τον περιγράφουν ως ήπιων τόνων άνθρωπο. Δεν ήταν παντρεμένος, όμως τον τελευταίο καιρό ήταν διαρκώς κλεισμένος στον εαυτό του. Φαινόταν ότι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό τον απασχολούσε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Βασίλης Πατσούρης σήμερα το πρωί, μεταξύ 09:30 - 10:30, σε συνάντηση που είχε με τους συναδέλφους του στην Αστυνομική Διεύθυνση, δήλωσε ότι υπέφερε από πόνους στα κόκαλα και ότι σκόπευε να επισκεφθεί γιατρό.

Στις 11:00 σήμερα, το πλήρωμα ενός περιπολικού που πέρασε από το Πόρτο Μπανάνα είδε τον αστυνομικό διευθυντή να βρίσκεται εκεί πεζός και μόνος του. Στις 11:10 τον κάλεσαν από την Αστυνομική Διεύθυνση στο υπηρεσιακό κινητό του τηλέφωνο και αυτός δεν απάντησε. Στην συνέχεια τον κάλεσαν και στο προσωπικό κινητό του, το οποίο και απάντησε.

Τότε τον ενημέρωσαν ότι τον αναζητά ο εισαγγελέας. Εκείνος τους είπε: «έρχομαι, έρχομαι!». Από τις 11:30 έως τις 13:00 υπολογίζεται η ώρα θανάτου του. Στις 13:30 σκάφος του Λιμενικού ενημέρωσε την Αστυνομία ότι στον θαλάσσιο χώρο των Βασιλικών επιπλέει πτώμα αγνώστου ανδρός.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και μαζί με τους άνδρες του Λιμενικού βοήθησαν στην ανάσυρση του πτώματος, αναγνώρισαν από τον σωματότυπο ότι πρόκειται για τον Βασίλη Πατσούρη και προχώρησαν και στην διαδικασία της ταυτοποίησης για να βεβαιωθούν.

Μακροσκοπικά διαπιστώνεται ότι φέρει τραύμα στην δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο. Το όπλο όμως ακόμα δεν έχει εντοπιστεί. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του προκειμένου να διαπιστωθεί τελικά αν ο αστυνομικός διευθυντής αυτοπυροβολήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.