BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Θύματα στιγμιαίου λάθους ή πάθους;


Φυσικά και οι σταρ έχουν τις αδυναμίες τους. Κάποιοι μάλιστα τις πληρώνουν ακριβά, αφού οι... αταξίες τους εκτός από πρωτοσέλιδα γίνονται και αντικείμενο δικαστικών διενέξεων και μάλιστα χρονοβόρων. Οι υποθέσεις αφορούν σταρ που έπεσαν θύματα στιγμιαίας αδυναμίας και διάσημες κυρίες που έπαιξαν με τη φωτιά και ψάχνουν το δίκιο τους αλλά και τον πατέρα του παιδιού τους!

Αρκετοί διάσημοι αστέρες είναι εκείνοι που δεν υπολόγισαν σωστά και δεν φαντάζονταν καν ότι έπειτα από μια απλή εξέταση DNA η ζωή τους θα τους οδηγούσε σε περιπέτειες. Οι άτακτοι celebrities, όπως φαίνεται καθημερινά, αυξάνονται και πληθύνονται δίνοντας τροφή για σχόλια.

Δεν είχε το θάρρος της γνώμης του
Το να βγαίνει η πρώην αγαπημένη σου στις εφημερίδες και στα κανάλια και να ισχυρίζεται ότι δεν είσαι εντάξει απέναντί της δεν είναι ό,τι καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν εκείνη δεν είναι διάσημη όπως εσύ και ακόμη περισσότερο όταν κυοφορεί τον καρπό του έρωτά σας? Ο Τζουντ Λο αρχικά αρνήθηκε τα πάντα. Φαίνεται ότι είχε ξεχάσει εντελώς τη βραδιά που είχε περάσει σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης δίπλα στη Σαμάνθα Μπερκ. Οι δικηγόροι, όμως, της άγνωστης ηθοποιού του υπενθύμισαν το περιστατικό με λεπτομέρειες που τους είχε περιγράψει η πελάτισσά τους και τον επανέφεραν απότομα στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με φημολογία του βρετανικού Τύπου, η νεαρή σύντροφός του είχε στην κατοχή της και το απαραίτητο οπτικό υλικό, που αποδείκνυε τα πάντα. Ο ηθοποιός επιστράτευσε τους δικηγόρους του, μίλησε με τον έξαλλο πατέρα της Μπερκ, που τον έψαχνε για μήνες, και δείχνοντας τελικά την απαραίτητη συναίνεση βγήκε περιχαρής να παραδεχτεί ότι θα αποκτήσει τέταρτο παιδί. Η κόρη του Σοφία γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο πάμπλουτος σταρ σαν κύριος αναγνώρισε το λάθος που είχε κάνει αρχικά και ανέλαβε πλήρως όλες τις υποχρεώσεις του πατέρα, καθώς το υποχρεωτικό σε ανάλογες περιπτώσεις τεστ DNA βγήκε θετικό.

Το κόστος ήταν μεγάλο

Εκείνος ήταν πανέτοιμος για το Λευκό Οίκο. Ονειρευόταν μάλιστα και μια ξεχωριστή θέση δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο γερουσιαστής της Βόρειας Καρολίνα Τζον Έντουαρντς ήταν υποψήφιος και το 2004 αλλά και το 2008 για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Στόχος του ήταν να αξιοποιηθεί στο επιτελείο των στενών συνεργατών του νέου Αμερικανού προέδρου. Η ασθένεια της συζύγου του τον είχε οδηγήσει σε παράλληλη σχέση με μια πολύ όμορφη κυρία, η οποία βρισκόταν στην ομάδα των προσώπων που συνεργάζονταν μαζί του προεκλογικά στο πολιτικό γραφείο του, καθώς με την ιδιότητα της παραγωγού γύριζε ένα ντοκιμαντέρ για την εκστρατεία του. Μια στιγμή απροσεξίας ή κάποια στιγμιαία αδυναμία έφερε το... μοιραίο. Η Ριέλ Χάντερ, η εντυπωσιακή συνεργάτρια του 50χρονου Έντουαρντς, του έκανε την έκπληξη φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Πού είναι το πρόβλημα, θα σκεφτείτε. Ε? δεν μπορεί να σχεδιάζεις να κατακτήσεις το Λευκό Οίκο και να είσαι πατέρας εξώγαμου τέκνου.

Αρχικά ο γερουσιαστής επέμενε πως δεν είναι εκείνος ο τυχερός και είχε εκδηλώσει και τη διάθεσή του να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας. Η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού τους απαίτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες τυπικές διαδικασίες και το τελικό αποτέλεσμα τη δικαίωσε 100%. Ο Τζον Έντουαρντς αναγνώρισε θέλοντας και μη το εξώγαμο παιδί του και αφού παραδέχθηκε στο κανάλι ABC ότι όντως διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, εγκατέλειψε μια για πάντα τα όνειρά του. Όσο για τη σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Έντουαρντς, δήλωσε από την πλευρά της ότι ήταν ενήμερη για τα γεγονότα και δεν έκρυψε την περηφάνεια της για τη στάση του συζύγου της.

Έγινε μάχη
Ομηρική μάχη έγινε σχετικά με την πατρότητα της κόρης της Αν Νικόλ Σμιθ, της Ντανιελίν, που ήρθε στη ζωή το Νοέμβριο του 2006. Η μικρή ξανθιά κούκλα, όπως αποδείχτηκε έπειτα από εξέταση DNA και σχετική απόφαση δικαστηρίου στο Νάσαου στις Μπαχάμες, ήταν αποτέλεσμα της σχέσης της Σμιθ με τον πρώην εραστή της, φωτογράφο Λάρι Μπρίκχεντ.

Έτσι, τόσο ο δικηγόρος και τελευταίος σύντροφός της, Χάουαρντ Στερν, το όνομα του οποίου είναι γραμμένο στη θέση του πατέρα στο πιστοποιητικό γέννησης της μικρής στις Μπαχάμες, όσο και ο πρίγκιπας Φρέντρικ βον Άναλτ, σύζυγος της Ζάζα Γκαμπόρ, βγήκαν εκτός διεκδίκησης της πατρότητας της Ντανιελίν αλλά και της περιουσίας της Αν Νικόλ Σμιθ, την οποία ούτως ή άλλως θα κληθεί να διαχειριστεί η κόρη της. Και μιλάμε για περιουσία που ξεπερνάει τα 240 εκατομμύρια λίρες!

Πατέρας από το πουθενά
Στις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις του ζεύγους Λιζ Χάρλεϊ και Στιβ Μπινγκ τη λύση έδωσε ένας δαιμόνιος ιδιωτικός ερευνητής. Η εντυπωσιακή ηθοποιός στη διάρκεια του δεσμού της με τον πάμπλουτο παράγοντα του Χόλιγουντ έμεινε έγκυος. Στις προσπάθειές της να πείσει τον καλό της ότι είναι ο πατέρας του παιδιού τους έπεφτε πάνω σε τοίχο αντιδράσεων. Κι αυτό γιατί ο Μπινγκ είχε σχέση με τη Λίζα Μπόντερ, οπότε του ήταν αδύνατο, όπως δήλωνε, να φανταστεί ότι θα ήταν και πατέρας του παιδιού της Χάρλεϊ. Το στοιχείο που ήρθε σχεδόν από το πουθενά το ανακάλυψε ο ντετέκτιβ στα σκουπίδια και έφερε τα πάνω κάτω. Ένα κομμάτι από οδοντικό νήμα που ανήκε, όπως αποδείχτηκε, στον Μπινγκ, αφού δόθηκε για εξέταση DNA, οδήγησε στη λύση του γρίφου. Από την έρευνα προέκυψε ότι όντως ο μεγαλοπαραγωγός και επιχερηματίας είναι ο βιολογικός πατέρας και εκείνος που θα αναλάβει στη συνέχεια τις οικονομικές ευθύνες που του αναλογούν για το γιο της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντέμιεν Τσαρλς.

Ποιος είναι ο μπαμπάς;
Την απάντηση στην παραπάνω απορία δίνει ένα απλό αιματολογικό τεστ. Μια διαδικασία που δεν κατάφερε να αποφύγει ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ Έντι Μέρφι και τελικά βρέθηκε να είναι εκ των υστέρων ευτυχισμένος πατέρας ενός καταπληκτικού κοριτσιού. Τυχερή μητέρα ήταν η Μέλανι Μπι, που έγινε πασίγνωστη μέσω της συμμετοχής της στο συγκρότημα Spice Girls. Έζησαν μαζί για μεγάλο διάστημα, απόλαυσαν όμορφες στιγμές και κάποια στιγμή ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Ένα ωραίο πρωί, λοιπόν, η Μέλανι φρόντισε ο ακριβοπληρωμένος αστέρας του κινηματογράφου να πληροφορηθεί ότι θα γίνει σύντομα πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε. Στην αρχική του άρνηση και τη διένεξη που είχε με τη μητέρα της κόρης του τη λύση έδωσε ένα απλό τεστ DNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.