BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΦΙΟΡΑ ΤΙΜΗΣ για τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Χρυσόστομο

ΑΠΟ ΤΟ GoZakynthos

Ειδική τελετή για τα 70 χρόνια ζωής του Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Χρυσόστομου αλλά και για τα 15 χρόνια από την εκλογή και ενθρόνιση του στο νησί οργάνωσε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου, η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την έκδοση τιμητικού τόμου για τον κ. Χρυσόστομο.,
η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την έκδοση τιμητικού τόμου για τον κ. Χρυσόστομο.

Η παρουσίαση του χαριστηρίου τόμου με τίτλο ΦΙΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β’ ΣΥΝΕΤΟ έγινε με την συμμετοχή των προσκεκλημένων για το Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικού Τουρισμού, ενώ κατά την διάρκεια της σύντομης τελετής οι εκπρόσωποι του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ανακήρυξαν τον κ. Χρυσόστομο σε επίτιμο καθηγητή του τμήματος Τεχνολογίας Περιβάλλοντος και Οικολογίας.

Να σημειωθεί πως, ο τόμος εκδόθηκε προς τιμή του Μητροπολίτη Ζακύνθου «για τα εβδομήντα έτη από την γέννηση του (1939), τα πενήντα από την εγκαταβίωση του στο Όρος Σινά (1959), τα τριάντα τρία από την σε Επίσκοπο χειροτονία του (1976) και τα δεκαπέντε από την εκλογή και ενθρόνιση του στη γενέτειρα μας Ζάκυνθο(1994)».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με ψαλμούς και άσματα η Μικτή Χορωδία Αγίου Διονυσίου, η Μικτή Χορωδία Φανερωμένης και οι Τραγουδιστάδες τση Ζάκυνθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.