BriefNews | Ειδήσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Έτσι Πλένονται Τα Αμάξια . . . Γεια σου, Θεσσαλονίκη πρωτοπόρα

Το mail φίλου, φίλτατου, από την όμορφη (και δεύτερο μου σπίτι) Θεσσαλονίκη, έκανε το μάτι μου να γουρλώσει ακαριαία. Ένα πλυντήριο αυτοκινήτων λίγο έξω από τη συμπρωτεύουσα έχει μαζέψει μανούλια, τους έχει δώσει κουβάδες και σαπούνι και τα έχει ξαμολήσει να σου πλύνουν το αμάξι.

UPDATE: Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι η ξανθιά καλλονή που με τόσο ζήλο γυαλίζει τα παράθυρα είναι η Katya Savitskaya, που δεν έχω ιδέα πως προφέρεται αλλά αυτή μαζί με την μελαχρινή Εύα είχαν φτάσει στον τελικό του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο ως ταχυδακτυλουργοί! Επίσης, μεγάλο αστέρι όντας, είχε λάβει μέρος και στο μπαλέτο του Σεφερλή το καλοκαίρι του 2008. Και από εκεί σήμερα πλένει αμάξια. Κατάλαβες κύριε η κρίση;

Επιτέλους και στην Ελλάδα πήραμε σοβαρά αυτόν τον αμερικανοφερμένο θεσμό της γκόμενας που σου σαπουνίζει το αμάξι. Χρόνια τώρα, πολλά κοριτσάκια στα ξένα κατάφεραν να βγάλουν έτσι το χαρτζιλίκι τους για να πάνε ένα ταξιδάκι ή να αγοράσουν μια τσάντα, ενώ πολλοί άντρες απόλαυσαν το υπέροχο θέαμα του βρεγμένου γυναικείου κορμιού ταυτόχρονα με τη γυαλάδα στο καπό τους.

Πετυχημένα logistics λοιπόν και από το βενζινάδικο, από τα βρεγμένα μοντέλα αλλά και από τον οδηγό που απολαμβάνει όλη τη διαδικασία του πλυσίματος, ευαισθητοποιείται για την κατανάλωση του νερού και το περιττό ύφασμα στα ρούχα των κοριτσιών. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω για να ταρακουνήσω τους υπόλοιπους πλυντηριάδες εκεί έξω να φέρουν γρήγορα γκόμενες να πλένουν αμάξια, μηχανές, και εμένα τον ίδιο βασικά, αν γίνεται. Α, ρε Θεσσαλονίκη, με τα ωραία σου.

Για του λόγου το αληθές, απόλαυσε τα κορίτσια στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.